top of page

Onze Visie

“Als adviseurs zijn wij er op gericht om resultaten te bereiken door verbinding te maken, complexe inhoud te doorgronden en samen te werken. Juist als het soms even lastig wordt, zijn wij er om een bijdrage te leveren aan de oplossing.”

Over ons

Dirk-de-Jong--De-Jong-%26-Partners_edite

Dirk de Jong

Wanda over Dirk: "Dirk is een lopend LinkedIn netwerk, een geboren verbinder. Hij ziet altijd kansen, mogelijkheden en samenwerkingen voor de mensen die hij ontmoet. Dirk is een probleemoplosser en "out of the box denker" pur sang, kijkt altijd naar wat wel mogelijk is binnen alle kaders.

 

Dirk vindt niets leuker om een strategie en oplossingen te creëren voor complexe of eenvoudiger 

vraagstukken. Waar anderen het al hebben opgegeven en/of “computer says no” verkopen, daar begint het pas bij Dirk. Met Dirk is het werken en leven nooit saai of voorspelbaar, zijn creativiteit en visie is uniek, fris en onuitputtelijk. En niet onbelangrijk; hij heeft een enorm en apart gevoel voor humor, absolute en ingeboren rechtvaardigheid en is een zeer integer mens.

 

Ik heb mij geen betere levens-, en zakenpartner kunnen wensen!"

LinkedIn.png

Dirk de Jong

Curriculum Vitae

Wanda Schaufele - De Jong

Dirk over Wanda: "Wanda blinkt altijd uit, in alles wat ze doet. Als persoon is ze er altijd op gericht om het beste in mensen, relaties en zichzelf naar boven te halen. Naast jurist is ze een heel goede yoga- en life-coach. Ze heeft een enorm groot hart en creëert altijd een positieve sfeer om zich heen, waar iedereen in kan gedijen.

Ze is bij alles wat ze doet to-the-point, professioneel, opbouwend en constructief en oplossingsgericht. Alhoewel ze geen genade kent voor wollige argumentaties of gedoe dat afleidt van waar het in de kern van de zaak om gaat. Als jurist kan ze daarbij vlijmscherp zijn.

Door haar jarenlange ervaring is ze trefzeker en weet ze wat nodig is om effectief te zijn. Dat helpt iedereen die met haar mag samenwerken, op ieder vlak. Ik prijs me een grote geluksvogel dat ik dat iedere dag weer mag doen!”

wanda%2520kebaja%2520website%2520_edited
LinkedIn.png

Wanda Schaufele-De Jong

Curriculum Vitae

Aanbevelingen en ervaringen van relaties

"Wanda en Dirk zijn als mens complementair; ze vullen elkaar aan. Dirk is visionair, ziet overal kansen en denk echt mee met de ondernemer. Wanda is pragmatisch en maakt een vertaalslag waar ik mee verder kan. We kennen elkaar al heel lang. Werken al jaren samen. De samenwerking verloopt informeel, de drempel is laag. We begrijpen elkaar met een half woord."

bottom of page