top of page

Onze klanten vertellen u waarom...

Piet van de Petteflet

"Quatempe rectotatia dolorpor at litibusam volupta nobit doluptat dolorep raeptur reria conecab ipientur sunti nonse la corernati dit, tem que magnis es aut acepedis di tem fugia volore non conseque dolume plaut aut eic torias deleseq uatatur reic tem aut autempost is sumquiae nimus, simodipsum nullatur rest reseque por solupta et aut excepro riaeprature nes." 

Aanbevelingen en ervaringen van  relaties

"Wat mij aanspreekt is dat Dirk en Wanda bereikbaar zijn op het moment dat ik ze nodig heb. Ze kennen onze organisatie goed en kunnen op basis daarvan een goede inschatting maken van wat passend is voor ons. Onderscheidend is de diepgaande kennis van het domein waarin wij opereren en het meedenken vanuit zakelijk perspectief. Het uitgangspunt is altijd wat er mogelijk is, rekening houdend met de wet. De focus ligt op wat er kan, niet op wat er allemaal niet kan volgens de wet. Daar word ik blij van."

"Wanda en Dirk zijn als mens complementair; ze vullen elkaar aan. Dirk is visionair, ziet overal kansen en denk echt mee met de ondernemer. Wanda is pragmatisch en maakt een vertaalslag waar ik mee verder kan. We kennen elkaar al heel lang. Werken al jaren samen. De samenwerking verloopt informeel, de drempel is laag. We begrijpen elkaar met een half woord."

"Naast de zeer gedegen juridische kennis en ervaring beschikt Dirk ook nog over veel inzicht in en kennis van de IT-wereld wat een enorm voordeel is. Die markt is heel specifiek en vraagt dus ook specialistische ervaring, advies en begeleiding."

"Juridisch is Wanda een kei! Ze is zeer precies, weet van wanten. Als mens zeer open, warm en toegankelijk. En gelukkig praat zij onze taal. Een mensen-mens met veel verstand van zaken."

bottom of page